Κεντρική Σελίδα        Επικοινωνία       Εγγραφή στο Golden Age Club   
 
  ● Άγιοι Τόποι  ● Άγιοι Τόποι & Ιορδανία   ● Σμύρνη & Κωνσταντινούπολη  ● Καππαδοκία   ● Πόντος● Γύρος Ισπανίας
● Γύρος Πορτογαλίας & Μαδρίτη  ● Μαδρίτη & Χώρα των Βάσκων● Γύρος Ανδαλουσίας● Η άλλη Γαλλία
● Λακωνική Γη ● Κέρκυρα● Ιωάννινα● Καβάλα● Λευκάδα
Η ποιότητα που κάνει την διαφορά!

To Atholidays είναι ένα Ταξιδιωτικό Πρακτορείο το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 από έμπειρα στελέχη που είναι στον χώρο του τουρισμού πάνω από 20 χρόνια με σκοπό την παροχή μιας ευρείας γκάμας ταξιδιωτικών υπηρεσιών, και δημιουργίας καινούργιων καινοτόμων προγραμμάτων απευθείας στον πελάτη.


Υπηρεσίες, προορισμοί μας:
Ατομικά και Ομαδικά Ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, Καλοκαιρινά Πακέτα Διακοπών στην Ελλάδα, Ταξίδια Συλλόγων, Σχολικές και Φοιτητικές Εκδρομές, Συνέδρια, διοργάνωση αθλητικών οργανώσεων, Ειδικά Προγράμματα, Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, Ξενοδοχεία, Κρουαζιέρες, Μεμονωμένα Πακέτα , ενοικίαση πολυτελών λεωφορείων σε όλο τον κόσμο.

Τσεχία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ισραήλ, Ελβετία, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια.

Η φιλοσοφία μας
Σκοπός μας παραμένει η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και η εγγύηση της ομαλής διεξαγωγής του ταξιδιού του, σε ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας το δικαίωμα όλων στο ταξίδι. Η πλήρως καταρτισμένη ομάδα ταξιδιωτικών συμβούλων μας, είναι έτοιμη να καταθέσει τις πολυετείς γνώσεις της πάνω στο ταξίδι. Επιλέξτε τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς.


Ένα δείγμα της αναγνώρισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και της εμπειρίας οργάνωσης εξειδικευμένων προγραμμάτων, είναι το γεγονός ότι ανατέθηκε στην εταιρεία μας, το ιδιαίτερα επιτυχημένο πολιτιστικό πρόγραμμα Golden Age 50 plus. Ως επόμενο βήμα, η εταιρία μας επεκτείνετε και στον τομέα του Incoming τουρισμού, δηλαδή στην υποδοχή τουριστών από το Εξωτερικό στην Ελλάδα.

Η At Holidays με προσανατολισμό στο μέλλον και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στο κοινό, έχει μία έντονη παρουσία στο διαδίκτυο ή οποία και φιλοδοξεί να επεκτείνετε συνεχώς με νέες υπηρεσίες και δυνατότητες. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα και υπηρεσίες μας μέσα από την πρόσβαση σε τρεις απολύτως εξειδικευμένους ιστότοπους:

Το Επίσημο site της At Holidays με προϊόντα και πακέτα γενικού τουρισμού. Εδώ θα βρείτε ταξιδιωτικά πακέτα για όλο τον κόσμο, ταξιδιωτικά πακέτα και ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Εξωτικά και γαμήλια ταξίδια, Κρουαζιέρες: www.atholidays.gr 
Το site του προγράμματος Golden Age 50 plus, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού προγράμματος για άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών: www.goldenage50plus.gr
Το απόλυτα εξειδικευμένο site για τις σχολικές και φοιτητικές εκδρομές:  www.schooltrips.gr